Si të fshihen postimet e publikuara përmes Publer
DesktopStart
Menaxhimi i postimeve të publikuara
Mund t'i fshini postimet tuaja tashmë të publikuara në rrjetet sociale përmes Publer në vetëm disa hapa. Aktualisht, kjo është e mundur për Faqet e Facebook, Twitter, LinkedIn, Profilet e Biznesit në Google, Threads dhe YouTube. Rrjetet e tjera sociale nuk e mbështesin këtë veprim për shkak të kufizimeve të API-së.
Kur zgjidhni Fshi tani, postimi do të fshihet përgjithmonë nga rrjeti social. Ai do të mbetet në Publer, përveçse nëse zgjidhni ta hiqni edhe nga hapësira juaj e punës në Publer.
Fshirja e postimeve të publikuara nga rrjetet sociale
Për t'i fshirë përgjithmonë postimet e publikuara direkt përmes Publer:
- Shkoni te skeda Kalendari dhe zgjidhni Pamjen Feed.

- Filtroni sipas Publikuar.

- Filtroni sipas llogarisë sociale për të gjetur postimin që dëshironi të fshini.
- Më pas, klikoni në ikonën e koshit në pjesën e poshtme të postimit.
- Do të keni 2 opsione kryesore:
- Fshi nga Publer: E heq postimin vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer.
- Fshi nga LinkedIn/llogaria sociale: Ju lejon të menaxhoni fshirjen e postimit nga llogaria sociale.

- Nëse zgjidhni Fshi nga LinkedIn/llogaria sociale, më pas mund të zgjidhni:

- Fshi tani për ta fshirë përgjithmonë postimin e publikuar nga llogaria sociale.
- Fshirje automatike për ta fshirë automatikisht postimin më vonë, pas një kohe të caktuar ose bazuar në kushte si shtrirja ose angazhimi.

- Klikoni Konfirmo për ta fshirë përgjithmonë postimin nga llogaria sociale.

Fshirja e postimeve të krijuara për disa llogari sociale
Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për të menaxhuar një postim specifik individualisht.
- Hapni postimin dhe klikoni në ikonën e koshit.
- Mund të zgjidhni Fshi nga Publer për t'i hequr postimet vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer ose Fshi nga rrjetet sociale për të menaxhuar fshirjen e tyre nga llogaritë sociale.

- Klikoni Fshi nga rrjetet sociale për të parë opsionet e disponueshme.
- Zgjidhni Fshi tani për t'i fshirë përgjithmonë postimet e publikuara nga rrjetet sociale ose Fshirje automatike për t'i fshirë ato automatikisht më vonë.

- Nëse zgjidhni Fshi tani, Publer do të tregojë se nga cilat rrjete sociale do të fshihen postimet.
- Klikoni Konfirmo për t'i fshirë përgjithmonë postimet nga rrjetet sociale të listuara.

- Përndryshe, zgjidhni Fshirje automatike nëse dëshironi që postimet të fshihen automatikisht nga rrjetet sociale pasi të plotësohen kushtet e përcaktuara.
- Aktivizoni Fshirje automatike, konfiguroni kushtet nëse është e nevojshme dhe klikoni Ruaj.

- Nëse dëshironi të menaxhoni vetëm një nga postimet, klikoni Shfaq çdo postim dhe zgjidhni postimin për llogarinë sociale specifike që dëshironi të menaxhoni.
- Nëse zgjidhni Fshi nga Publer, lexoni me kujdes njoftimin, shënoni kutinë e konfirmimit dhe klikoni Fshi.
Mësoni më shumë për të gjitha mënyrat se si mund t'i menaxhoni postimet tuaja nga Publer.
Kini parasysh:
- Duhet të riautorizoni lidhjen tuaj me Threads për të fshirë postimet e Threads nga Publer. Sigurohuni që të ndiqni hapat këtu.
- Fshi nga Publer mund të jetë i çaktivizuar nëse nuk keni leje për të modifikuar postimin, për shembull, nëse jeni klient me akses vetëm për lexim ose editor pa lejet e nevojshme.
- Fshi nga llogaria sociale mund të jetë i çaktivizuar kur fshirja nuk mbështetet nga rrjeti social për shkak të kufizimeve të API-së ose kur postimi është fshirë tashmë nga rrjeti social.
- Postimet me rikujtime ose Story mund të kenë opsione të kufizuara për fshirje, në varësi të rrjetit social.
- Fshirja automatike është e disponueshme për planet me pagesë. Nëse nuk jeni në një plan me pagesë, klikimi i këtij opsioni mund të hapë dritaren për përmirësimin e planit.
- Nëse një postim është publikuar tashmë, mund të përdorni Fshi tani ose Fshirje automatike.
- Nëse një postim është planifikuar, mund të përdorni vetëm Fshirje automatike.
- Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për të menaxhuar një postim specifik individualisht.
- Kur fshini postime nga disa rrjete sociale, Publer do të tregojë se nga cilat llogari sociale do të fshihen përgjithmonë postimet përpara se të konfirmoni veprimin.
- Gjithashtu, mund të zgjidhni t'i fshini/hiqni postimet nga hapësira juaj e punës në Publer pa i fshirë nga rrjetet sociale duke zgjedhur Fshi nga Publer. Për më shumë ndihmë, ndiqni hapat këtu.
DesktopEnd
MobileStart
Menaxhimi i postimeve të publikuara
Gjithashtu, mund t'i fshini postimet tuaja tashmë të publikuara në rrjetet sociale nga aplikacioni mobil i Publer. Aktualisht, kjo është e mundur për Faqet e Facebook, X (Twitter), LinkedIn, Profilet e Biznesit në Google, Threads dhe YouTube. Rrjetet e tjera sociale nuk e mbështesin këtë veprim për shkak të kufizimeve të API-së.
Ky veprim do t'i fshijë përgjithmonë postimet nga rrjetet sociale. Megjithatë, ato do të mbeten në Publer për aq kohë sa dëshironi t'i mbani.
Fshirja e postimeve të publikuara nga rrjetet sociale
Për t'i fshirë përgjithmonë postimet e publikuara direkt përmes Publer:
- Hapni skedën Kalendari.

- Shtypni Publikuar dhe zgjidhni llogarinë sociale për të gjetur postimin që dëshironi të fshini.
- Gjeni postimin specifik dhe shtypni mbi të.

- Shtypni ikonën e koshit.

- Do të keni 2 opsione kryesore:
- Fshi nga Publer: E heq postimin vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer.
- Fshi nga Mastodon/llogaria sociale: Ju lejon të menaxhoni fshirjen e postimit nga llogaria sociale.
- Zgjidhni Fshi nga Mastodon/llogaria sociale.

- Më pas, mund të zgjidhni Fshi tani për ta fshirë përgjithmonë postimin e publikuar nga llogaria sociale ose Fshirje automatike për ta fshirë automatikisht më vonë, pas një kohe të caktuar ose bazuar në kushte si shtrirja ose angazhimi.
- Në fund, shtypni Fshi për ta konfirmuar.

Mësoni më shumë për të gjitha mënyrat se si mund t'i menaxhoni postimet tuaja nga Publer.
Kini parasysh:
- Duhet të riautorizoni lidhjen tuaj me Threads për të fshirë postimet e Threads nga Publer. Sigurohuni që të ndiqni hapat këtu.
- Fshi nga Publer mund të jetë i çaktivizuar nëse nuk keni leje për të modifikuar postimin, për shembull, nëse jeni klient me akses vetëm për lexim ose editor pa lejet e nevojshme.
- Fshi nga llogaria sociale mund të jetë i çaktivizuar kur fshirja nuk mbështetet nga rrjeti social për shkak të kufizimeve të API-së ose kur postimi është fshirë tashmë nga rrjeti social.
- Postimet me rikujtime ose Story mund të kenë opsione të kufizuara për fshirje, në varësi të rrjetit social.
- Fshirja automatike është e disponueshme për planet me pagesë. Nëse nuk jeni në një plan me pagesë, shtypja e këtij opsioni mund të hapë dritaren për përmirësimin e planit.
- Nëse një postim është publikuar tashmë, mund të përdorni Fshi tani ose Fshirje automatike.
- Nëse një postim është planifikuar, mund të përdorni vetëm Fshirje automatike.
- Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për të menaxhuar një postim specifik individualisht.
- Gjithashtu, mund të zgjidhni t'i fshini/hiqni postimet nga hapësira juaj e punës në Publer pa i fshirë nga rrjetet sociale duke shtypur butonin Fshi, jo ikonën e koshit. Për më shumë ndihmë, ndiqni hapat këtu.
MobileEnd
*Shkruar nga: Brikena Cani
Përditësuar: 28/09/2026
Faleminderit!
