Shiko në gjuhë të tjera

Si të heq/fshij postimet nga hapësira ime e punës

DesktopStart


Menaxhimi i postimeve


Mund t'i hiqni ose fshini lehtësisht postimet nga hapësira juaj e punës në Publer, pa i fshirë ato nga rrjetet sociale. Kjo ju ndihmon ta mbani hapësirën tuaj të punës të pastër dhe të organizuar, pa postime të panevojshme.


Ky veprim do t'i fshijë postimet VETËM nga hapësira e punës në Publer, jo nga rrjetet sociale. Nëse postimi vazhdon të ekzistojë në rrjetin social, ai mund të sinkronizohet përsëri në Publer nëse keni aktivizuar sinkronizimin automatik të postimeve.


Shënim: Nëse dëshironi t'i fshini përgjithmonë nga rrjetet sociale postimet tuaja tashmë të publikuara përmes Publer, sigurohuni që të ndiqni hapat këtu. Lexoni udhëzuesin për të mësuar se cilat rrjete sociale e mbështesin aktualisht këtë veprim.


Heqja e postimeve nga Publer


Për t'i fshirë postimet vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer:


  • Shkoni te faqja Kalendari në anën e majtë dhe zgjidhni Pamjen Feed.



  • Gjithashtu, mund t'i filtroni dhe shikoni postimet sipas llogarive sociale, kërkimit me tekst, llojeve të postimeve si të planifikuara, të dështuara, të riciklueshme dhe të tjera, si dhe postimet në pritje të miratimit.
  • Gjeni postimin që dëshironi të hiqni dhe klikoni në ikonën e koshit në pjesën e poshtme të postimit.


Ikona e koshit zakonisht do të jetë e dukshme për postimet. Megjithatë, mund të mos shfaqet ndërkohë që një postim po publikohet ose për postimet me rikujtime ku ky veprim nuk mbështetet.


  • Nëse postimi është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni të gjitha postimet së bashku ose të klikoni Shfaq çdo postim për të parë dhe menaxhuar një postim specifik individualisht.



  • Do të shihni opsione të ndryshme në varësi të statusit të postimit, lejeve tuaja, planit tuaj dhe asaj që mbështet rrjeti social.
  • Zgjidhni Fshi nga Publer për ta hequr postimin vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer.



  • Sigurohuni që ta lexoni dhe kuptoni njoftimin në ekran, shënoni kutinë dhe më pas klikoni Fshi për ta fshirë postimin nga Publer.



Sapo postimi të fshihet nga Publer, nuk do të mund ta shihni më në hapësirën tuaj të punës. Megjithatë, ai do të mbetet në rrjetin social për aq kohë sa vendosni ta mbani. Kini parasysh se nëse postimi vazhdon të ekzistojë në rrjetin social, ai mund të sinkronizohet përsëri në Publer nëse keni aktivizuar sinkronizimin automatik të postimeve.


Mësoni më shumë rreth të gjitha mënyrave se si mund t'i menaxhoni postimet tuaja nga Publer.


Kini parasysh:


  • Fshi nga Publer mund të jetë i çaktivizuar nëse nuk keni leje për ta modifikuar postimin, për shembull nëse jeni klient me akses vetëm për lexim ose editor pa lejet e nevojshme.
  • Fshi nga llogaria sociale mund të jetë i çaktivizuar kur fshirja nuk mbështetet nga rrjeti social për shkak të kufizimeve të API-së ose kur postimi është fshirë tashmë nga rrjeti social.
  • Disa lloje postimesh, si Story në Facebook ose postimet me rikujtime, mund të kenë opsione të kufizuara për fshirje në varësi të rrjetit social.
  • Fshirja automatike është e disponueshme në planet me pagesë. Nëse nuk jeni në një plan me pagesë, klikimi mbi këtë opsion mund të hapë dritaren për përmirësimin e planit.
  • Nëse Fshirja automatike është konfiguruar më parë dhe nuk keni leje për ta modifikuar, mund të jeni në gjendje vetëm ta shikoni konfigurimin pa bërë ndryshime.
  • Nëse një postim është publikuar tashmë, mund të shihni opsione si Fshi tani dhe Fshirje automatike, në varësi të asaj që mbështet rrjeti social.
  • Nëse një postim është planifikuar, mund të përdorni vetëm Fshirje automatike për ta fshirë më vonë nga rrjeti social.
  • Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për të menaxhuar një postim specifik individualisht.
  • Kur përdorni Shfaq çdo postim, fshirja e një postimi specifik heq vetëm atë postim, ndërsa postimet për llogaritë e tjera sociale nuk ndikohen.
  • Heqja e një postimi nga Publer nuk e fshin atë nga rrjeti social. Për ta fshirë përgjithmonë një postim të publikuar nga rrjeti social, ndiqni hapat këtu.


DesktopEnd


MobileStart


Menaxhimi i postimeve


Mund t'i hiqni ose fshini lehtësisht postimet nga hapësira juaj e punës në Publer, pa i fshirë ato nga rrjetet sociale. Kjo ju ndihmon ta mbani hapësirën tuaj të punës të pastër dhe të organizuar, pa postime të panevojshme.


Ky veprim do t'i fshijë postimet VETËM nga hapësira e punës në Publer, jo nga rrjetet sociale. Nëse postimi vazhdon të ekzistojë në rrjetin social, ai mund të sinkronizohet përsëri në Publer nëse keni aktivizuar sinkronizimin automatik të postimeve.


Shënim: Nëse dëshironi t'i fshini përgjithmonë nga rrjetet sociale postimet tuaja tashmë të publikuara përmes Publer, sigurohuni që të ndiqni hapat këtu.


Heqja e postimeve nga Publer


Për t'i fshirë postimet vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer:


  • Hapni skedën Kalendari.



  • Mund t'i filtroni dhe shikoni postimet sipas llogarive sociale, llojeve të postimeve si të planifikuara, të dështuara, të riciklueshme dhe të tjera.
  • Gjeni postimin specifik dhe shtypni mbi të.



  • Shtypni ikonën e koshit.
  • Nëse postimi është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni të gjitha postimet së bashku.
  • Për të menaxhuar një postim specifik individualisht, shtypni Shfaq çdo postim dhe zgjidhni postimin për llogarinë sociale që dëshironi të menaxhoni.
  • Do të shihni opsione të ndryshme në varësi të statusit të postimit, lejeve tuaja, planit tuaj dhe asaj që mbështet rrjeti social.
  • Zgjidhni Fshi nga Publer për ta hequr postimin vetëm nga hapësira juaj e punës në Publer.



  • Lexoni me kujdes njoftimin, shënoni kutinë dhe shtypni Fshi për ta konfirmuar.



Sapo postimi të fshihet nga Publer, nuk do të mund ta shihni më në hapësirën tuaj të punës. Megjithatë, ai do të mbetet në rrjetin social për aq kohë sa vendosni ta mbani. Kini parasysh se nëse postimi vazhdon të ekzistojë në rrjetin social, ai mund të sinkronizohet përsëri në Publer nëse keni aktivizuar sinkronizimin automatik të postimeve.


Mësoni më shumë rreth të gjitha mënyrave se si mund t'i menaxhoni postimet tuaja nga Publer.


Kini parasysh:


  • Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për të menaxhuar një postim specifik individualisht.
  • Kur përdorni Shfaq çdo postim, fshirja e një postimi specifik ndikon vetëm te postimi dhe llogaria sociale e zgjedhur.
  • Opsionet e disponueshme për fshirje mund të ndryshojnë në varësi të statusit të postimit, lejeve tuaja, planit tuaj dhe asaj që mbështet rrjeti social.
  • Heqja e një postimi nga Publer nuk e fshin atë nga rrjeti social.
  • Për ta fshirë përgjithmonë një postim të publikuar nga rrjeti social, ndiqni hapat këtu.


MobileEnd



*Shkruar nga: Brikena Cani

Përditësuar: 28/09/2026

A ishte ky artikull i dobishëm?

Ndaj mendimin tënd

Anulo

Faleminderit!