Si të shtohet një vonesë midis llogarive
DesktopStart
Publikimi i së njëjtës përmbajtje në disa vende në të njëjtën kohë mund të aktivizojë detektorët e përmbajtjeve të padëshiruara të Facebook dhe madje mund të ndikojë në renditjen e përmbajtjes suaj. Për ta shmangur këtë, Publer ju lejon të shtoni një vonesë ndërmjet postimeve kur planifikoni ose publikoni në disa llogari sociale.
Si parazgjedhje, opsioni Vonesë është i çaktivizuar. Mund ta aktivizoni dhe të përcaktoni sa kohë dëshironi të ketë ndërmjet çdo postimi.
Si funksionon shtimi i një vonese?
Le të supozojmë se po planifikoni të njëjtin album fotografish për 5 Faqe në Facebook. Aktivizoni një vonesë prej 10 minutash ndërmjet postimeve dhe planifikoni albumin për të hënën në orën 17:00.
Albumi do të planifikohet sipas rendit në të cilin keni zgjedhur Faqet:
- Faqja e parë do të planifikohet për në orën 17:00.
- Faqja e dytë do të planifikohet për në orën 17:10.
- Faqja e tretë do të planifikohet për në orën 17:20.
- Faqja e katërt do të planifikohet për në orën 17:30, e kështu me radhë.
Për të shtuar një vonesë ndërmjet llogarive:
- Shkoni te faqja Krijo dhe zgjidhni më shumë se një llogari sociale.
- Krijoni postimin tuaj dhe zgjidhni Vonesë, që paraqitet me ikonën e orës së rërës.

- Zgjidhni kohën e dëshiruar të vonesës ndërmjet postimeve dhe më pas zgjidhni Ruaj.

- Në fund, planifikoni postimet tuaja dhe vonesa do të aplikohet automatikisht.
Mbani parasysh:
- Opsioni Vonesë funksionon vetëm me postimet e planifikuara dhe të përsëritura. Nuk është i disponueshëm për postimet me planifikim automatik ose riciklim.
- Opsioni Vonesë është i disponueshëm vetëm kur keni zgjedhur më shumë se një llogari sociale ose një Grup llogarish.
- Kur postimet krijohen për disa llogari sociale me një vonesë, ato do të vazhdojnë të shfaqen së bashku në Kalendar derisa të publikohen.
- Nëse postimet janë planifikuar në orare të ndryshme gjatë së njëjtës ditë, do të shfaqet një interval kohor. Nëse janë planifikuar në ditë të ndryshme, do të shfaqet një interval datash.
- Pasi një postim të publikohet në një llogari sociale, ai do të shfaqet veçmas si një postim individual i publikuar. Postimet për llogaritë sociale që nuk janë publikuar ende do të vazhdojnë të shfaqen së bashku.
- Opsioni Vonesë funksionon me të gjitha llogaritë sociale që mbështeten aktualisht nga Publer.
DesktopEnd
MobileStart
Gjithashtu, mund të shtoni një vonesë ndërmjet postimeve direkt nga aplikacioni Publer kur krijoni një postim për disa llogari sociale.
Për të shtuar një vonesë ndërmjet llogarive:
- Hapni aplikacionin Publer dhe prekni butonin + në pjesën e poshtme të ekranit.
- Zgjidhni më shumë se një llogari sociale dhe filloni të krijoni postimin tuaj.
- Prekni ikonën + në pjesën e poshtme majtas për të hapur opsionet shtesë.

- Zgjidhni Vonesë ndërmjet llogarive.

- Zgjidhni sa kohë dëshironi të ketë ndërmjet çdo postimi dhe prekni Ruaj.

- Në fund, planifikoni postimet tuaja. Vonesa e zgjedhur do të aplikohet automatikisht sipas rendit të llogarive sociale që keni zgjedhur.
Mbani parasysh:
- Opsioni Vonesë funksionon vetëm me postimet e planifikuara dhe të përsëritura. Nuk është i disponueshëm për postimet me planifikim automatik ose riciklim.
- Opsioni Vonesë është i disponueshëm vetëm kur keni zgjedhur më shumë se një llogari sociale ose një Grup llogarish.
- Kur postimet krijohen për disa llogari sociale me një vonesë, ato do të vazhdojnë të shfaqen së bashku në Kalendar derisa të publikohen.
- Nëse postimet janë planifikuar në orare të ndryshme gjatë së njëjtës ditë, do të shfaqet një interval kohor. Nëse janë planifikuar në ditë të ndryshme, do të shfaqet një interval datash.
- Pasi një postim të publikohet në një llogari sociale, ai do të shfaqet veçmas si një postim individual i publikuar. Postimet për llogaritë sociale që nuk janë publikuar ende do të vazhdojnë të shfaqen së bashku.
- Opsioni Vonesë funksionon me të gjitha llogaritë sociale që mbështeten aktualisht nga Publer.
MobileEnd
Përditësuar: 27/09/2026
Faleminderit!
