Si të menaxhohen postimet e publikuara brenda Publer
DesktopStart
Për të menaxhuar postimet tuaja të publikuara online, mund të përdorni 2 mënyra në Publer:
1. Menaxhoni postimet në pamjen Ditore/Javore/Mujore
- Shkoni te skeda Kalendari.
- Filtroni sipas pamjes Ditore/Javore/Mujore (Kalendari).

- Mund të kërkoni postime nga ditët e mëparshme për të gjetur përmbajtjen e publikuar dhe më pas të zgjidhni postimin që dëshironi të hapni.

- Te detajet e postimit, mund të hapni postimin online duke klikuar mbi datën e publikimit në këndin e sipërm djathtas ose mbi ikonën e syrit në pjesën e poshtme majtas.

2. Menaxhoni postimet në pamjen Feed
- Shkoni te skeda Kalendari.
- Klikoni Pamja Feed dhe më pas filtroni sipas Të publikuara.

- Për të gjetur më lehtë një postim specifik, mund të kaloni te Pamja në rrjetë ndërsa jeni në pamjen Feed.

- Nëse dëshironi të menaxhoni postime që nuk janë publikuar me Publer, sigurohuni që fillimisht të Sinkronizoni postimet.
- Pasi postimet të sinkronizohen, do të mund t'i shihni në Pamjen në rrjetë.

- Kur hapni detajet e postimit, ashtu si në pamjen Kalendari, do të keni dy mënyra për të hapur postimin e publikuar: datën e publikimit në këndin e sipërm djathtas dhe ikonën e syrit në pjesën e poshtme majtas. Gjithashtu, mund ta modifikoni postimin direkt nga kjo pamje.

- Kur zgjidhni Pamja në listë, postimet tuaja shfaqen në një listë me më shumë detaje.

Menaxhoni postimet e publikuara në disa llogari sociale
Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund të menaxhoni çdo postim të publikuar individualisht.
- Për të bërë ndryshime, hapni postimin dhe klikoni Modifiko. Më pas mund të zgjidhni llogarinë sociale specifike për të cilën dëshironi të modifikoni postimin e publikuar.

- Vetëm disa rrjete sociale mbështesin modifikimin e postimeve të publikuara përmes API-së së tyre. Zgjidhni një llogari sociale që mbështet modifikimin për të bërë ndryshimet.

- Për të fshirë një postim specifik të publikuar, zgjidhni Fshi nga Publer për llogarinë sociale përkatëse.

- Zgjidhni postimin specifik që dëshironi të fshini nga rrjeti social.

- Gjithashtu, mund të zgjidhni Fshirje automatike për postimin përkatës kur ky opsion është i disponueshëm.

- Për t'i parë postimet e publikuara direkt në rrjetet e tyre sociale, klikoni mbi orën e publikimit. Prej aty, mund të zgjidhni një postim specifik ose Shiko të gjitha postimet, që do të hapë çdo postim të publikuar në një skedë të veçantë.

Kini parasysh:
- Kur një postim publikohet në një llogari sociale, mund ta menaxhoni atë postim individualisht.
- Nëse postimet për llogaritë e tjera sociale janë ende të planifikuara, ato do të qëndrojnë së bashku derisa të publikohen.
- Mundësia për të modifikuar postimet e publikuara varet nga fakti nëse rrjeti social përkatës e mbështet modifikimin përmes API-së së tij.
- Kur modifikoni, fshini ose menaxhoni një postim specifik, veprimi zbatohet vetëm për postimin dhe llogarinë sociale të zgjedhur.
DesktopEnd
MobileStart
Mund t'i menaxhoni postimet tuaja të publikuara direkt nga Publer. Mund t'i modifikoni, fshini dhe ripërdorni ato.
Mund të:
- Modifikoni përshkrimin e një postimi të publikuar.
- Shtypni ikonën Kalendari.

- Shtypni Pamja në listë.

- Zgjidhni postimin që dëshironi të modifikoni dhe hapeni.
- Shtypni tre pikat në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni Modifiko.

- Më pas, mund të modifikoni përshkrimin dhe të ruani ndryshimet.
- Nëse postimi është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni së bashku postimet për të gjitha llogaritë sociale.
- Për të menaxhuar një postim specifik individualisht, shtypni Shfaq çdo postim.

- Zgjidhni postimin e llogarisë sociale që dëshironi të menaxhoni. Më pas mund ta modifikoni, fshini ose ripërdorni atë postim individualisht.
- Fshini postimin e publikuar nga rrjeti social.
- Shtypni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të postimit dhe zgjidhni Fshi.

- Do të shfaqet një dritare për të konfirmuar ose anuluar veprimin.

- Ripërdorni postimin e publikuar për llogari të tjera sociale.
- Shtypni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të postimit dhe zgjidhni Ripërdor.

- Do të ridrejtoheni te faqja Krijo, ku mund të zgjidhni një llogari tjetër sociale ku dëshironi të publikoni postimin.
Kini parasysh:
- Nëse një postim është krijuar për disa llogari sociale, mund t'i menaxhoni postimet së bashku ose të përdorni Shfaq çdo postim për t'i menaxhuar ato individualisht.
- Kur përdorni Shfaq çdo postim, veprimi zbatohet vetëm për postimin dhe llogarinë sociale të zgjedhur.
- Mund të modifikoni një postim të publikuar vetëm nëse rrjeti social përkatës e mbështet modifikimin përmes API-së së tij.
- Nëse disa postime janë ende të planifikuara, ato do të qëndrojnë së bashku derisa të publikohen.
MobileEnd
Përditësuar: 28/09/2026
Faleminderit!
