Si të fshini llogarinë tuaj në Publer
DesktopStart
Fshirja e një llogarie në Publer:
Fshirja e llogarisë suaj do të heqë të gjitha të dhënat tuaja nga Publer, duke përfshirë llogaritë e lidhura të rrjeteve sociale, postimet, cilësimet, analitikën dhe informacione të tjera. Nëse keni një plan me pagesë, abonimi juaj do të anulohet automatikisht dhe llogaria juaj do të fshihet.
Përpara se të vazhdoni me fshirjen e llogarisë, keni gjithashtu mundësinë të ndani komentet tuaja rreth përvojës suaj ose të bisedoni me ekipin tonë të mbështetjes nëse po përballeni me ndonjë problem ose keni nevojë për ndihmë me këtë proces.
Së fundi, nëse vendosni të fshini llogarinë tuaj, do të aktivizohet një periudhë 7-ditore tolerance si masë mbrojtëse. Nëse identifikoheni përsëri në Publer brenda kësaj periudhe, llogaria juaj do të rikthehet plotësisht, me të gjitha të dhënat e paprekura. Kjo periudhë ju jep mundësinë të rishqyrtoni vendimin tuaj ose të rikuperoni llogarinë, veçanërisht nëse ajo është fshirë gabimisht, përpara se fshirja të bëhet përfundimtare.
Për të fshirë llogarinë tuaj në Publer:
- Klikoni menynë rënëse të profilit dhe shkoni te Cilësimet.

- Te cilësimet e llogarisë, lëvizni deri në fund të faqes, ku do të gjeni butonin Fshi llogarinë.

- Pasi të klikoni te Fshi llogarinë, do t'ju duhet të konfirmoni fshirjen e llogarisë duke shënuar kutinë përkatëse dhe duke klikuar butonin Konfirmo fshirjen.

- Ky hap është opsional, por përpara se të fshini llogarinë tuaj, mund të ndani gjithashtu komentet tuaja rreth përvojës me Publer duke klikuar butonin Lërni komentet tuaja.

- Pasi të klikoni butonin Lërni komentet tuaja, do të mund të zgjidhni një arsye për fshirjen e llogarisë suaj nga lista e ofruar dhe të specifikoni detaje shtesë rreth arsyes suaj.

- Nëse nuk keni asnjë hapësirë pune dhe jeni regjistruar gabimisht, mund ta fshini llogarinë tuaj menjëherë duke klikuar butonin Llogaria në këndin e sipërm të majtë të ekranit. Më pas, thjesht ndiqni udhëzimet për të fshirë llogarinë tuaj.

Mbani parasysh:
- Fshirja e llogarisë suaj do të heqë të gjitha të dhënat tuaja nga Publer, duke përfshirë llogaritë e lidhura të rrjeteve sociale, postimet, cilësimet, analitikën dhe informacione të tjera.
- Çdo postim që keni publikuar me sukses në llogaritë tuaja të rrjeteve sociale përmes Publer do të mbetet i paprekur dhe do të vazhdojë të jetë i dukshëm në profilet tuaja, edhe pas fshirjes së llogarisë.
- Çdo abonim aktiv me pagesë do të anulohet automatikisht si pjesë e procesit të fshirjes së llogarisë, pavarësisht nëse fshirja është e qëllimshme apo aksidentale.
- Nëse jeni ambasador i Publer, profili juaj i ambasadorit dhe referimet do të fshihen, dhe çdo bilanc i mbetur i ambasadorit do të humbasë.
- Nëse e fshini llogarinë tuaj aksidentalisht, mund ta anuloni lehtësisht fshirjen duke u identifikuar përsëri në Publer brenda 7 ditëve. Kjo do të rikthejë llogarinë tuaj dhe të gjitha të dhënat e lidhura me të.
DesktopEnd
MobileStart
Fshirja e një llogarie në Publer:
Fshirja e llogarisë suaj do të heqë të gjitha të dhënat tuaja nga Publer, duke përfshirë llogaritë e lidhura të rrjeteve sociale, postimet, cilësimet, analitikën dhe informacione të tjera. Nëse keni një plan me pagesë, abonimi juaj do të anulohet automatikisht dhe llogaria juaj do të fshihet.
Përpara se të vazhdoni me fshirjen e llogarisë, keni gjithashtu mundësinë të ndani komentet tuaja rreth përvojës suaj ose të bisedoni me ekipin tonë të mbështetjes nëse po përballeni me ndonjë problem ose keni nevojë për ndihmë me këtë proces.
Së fundi, nëse vendosni të fshini llogarinë tuaj, do të aktivizohet një periudhë 7-ditore tolerance si masë mbrojtëse. Nëse identifikoheni përsëri në Publer brenda kësaj periudhe, llogaria juaj do të rikthehet plotësisht, me të gjitha të dhënat e paprekura. Kjo periudhë ju jep mundësinë të rishqyrtoni vendimin tuaj ose të rikuperoni llogarinë, veçanërisht nëse ajo është fshirë gabimisht, përpara se fshirja të bëhet përfundimtare.
Për të fshirë llogarinë tuaj në Publer duke përdorur aplikacionin celular:
- Hapni aplikacionin Publer dhe prekni ikonën e hapësirës së punës në këndin e sipërm të majtë.
- Shkoni te Cilësimet e llogarisë në fund të menysë.

- Zgjidhni Llogaria.

- Gjeni dhe zgjidhni opsionin Fshi llogarinë.

- Shqyrtoni me kujdes informacionin në mesazhin e konfirmimit për të kuptuar se çfarë ndodh kur fshini llogarinë tuaj.
- Nëse dëshironi të vazhdoni, zgjidhni Fshi llogarinë, shënoni kutinë e konfirmimit dhe shtypni Konfirmo fshirjen për të përfunduar procesin.

- Ky hap është opsional, por përpara se të fshini llogarinë tuaj, mund të ndani gjithashtu komentet tuaja rreth përvojës me Publer duke klikuar butonin Lërni komentet tuaja.

- Pasi të klikoni butonin Lërni komentet tuaja, do të mund të zgjidhni një arsye për fshirjen e llogarisë suaj nga lista e ofruar dhe të specifikoni detaje shtesë rreth arsyes suaj.
Mbani parasysh:
- Fshirja e llogarisë suaj do të heqë të gjitha të dhënat tuaja nga Publer, duke përfshirë llogaritë e lidhura të rrjeteve sociale, postimet, cilësimet, analitikën dhe informacione të tjera.
- Çdo postim që keni publikuar me sukses në llogaritë tuaja të rrjeteve sociale përmes Publer do të mbetet i paprekur dhe do të vazhdojë të jetë i dukshëm në profilet tuaja, edhe pas fshirjes së llogarisë.
- Çdo abonim aktiv me pagesë do të anulohet automatikisht si pjesë e procesit të fshirjes së llogarisë, pavarësisht nëse fshirja është e qëllimshme apo aksidentale.
- Nëse jeni ambasador i Publer, profili juaj i ambasadorit dhe referimet do të fshihen, dhe çdo bilanc i mbetur i ambasadorit do të humbasë.
- Nëse e fshini llogarinë tuaj aksidentalisht, mund ta anuloni lehtësisht fshirjen duke u identifikuar përsëri në Publer brenda 7 ditëve. Kjo do të rikthejë llogarinë tuaj dhe të gjitha të dhënat e lidhura me të.
MobileEnd
Përditësuar: 02/11/2026
Faleminderit!
